Vi fikk en dag, eller retter sagt ca 4 timer, med litt panikk på børsene da f.eks S&P falt med ca 2,5% i løpet av kort tid på tirsdagen.

Etter dette har vi sett en utrolig disiplinert oppgang på ca 4%, og alle som (inkludert oss selv) trodde det kunne være starten på et “minikrakk” ble tatt på sengen.

Dette ble (dessverre) den toneangivende traden for uken, og med kun små positive bidrag fra andre klasser endte uken ned med ca 1,9%

Neste uke

Vi tror fortsatt på turbulens på børsene frem mot valget, men bli nødt til å ta en forsiktig tilnærming. Det gjelder for så vidt de edle metallene også, men det begynner å bli veldig interessant både for gull og sølv nå.

På valuta siden er det litt i villeste laget rundt pundet om dagen. Brexit er ikke over/konkludert, og vi ser daglige svingninger som er relativt store, men retningen her er vanskelig å forutse.

Mer interessant da med Australske dollar, der sentralbanken virkelig begynner å rasle med sablene og snakke om negativ rente. Trolig en kortsiktig short-kandidat, men også med potensiale for store bevegelser på litt lengre sikt.