Ofte stilte spørsmål

Dette varierer en del mellom de copy trading strategiene som kan man ka investere i, men seriøse forvaltere vil ofte ligge fra NOK 10.000 eller høyere.

Da klikker man ganske enkelt på Stop Copy og så tar man ut hele eller deler av beløpet. Dette er kostnadsfritt for alle copy trading kunder hos Skilling.

Da er det bare å trykke Stop Copy, så vil alle åpne posisjoner på din copy trading konto lukkes automatisk, og du kan så ta ut pengene dine.

Nei, det koster ingenting å overføre penger til/fra copy trading-kontoen din.

Nei, det koster ingenting å overføre penger til/fra copy trading-kontoen.

Nei, det er ingen bindingstid ved copy trading. Du kan når som helst avslutte copytradingen og ta ut pengene dine. Det kan allikevel være lurt å følge en copy trading strategi over noe tid, dersom du ønsker å få ut det potensiale som ligger i forvaltnings porteføljen (gitt god historikk).

På copy trading kontoen kan du ikke gjøre handler selv, men på din vanlige trading-konto kan du handle uavhengig av copy trading -kontoen så lenge du har penger tilgjengelig.

Pengene som allokeres til copy trading vil stå på en egen under-konto, og benyttes kun til å følge den den valgte copy trading strategien.

Nei, dette er regulatoriske krav som er der for å forhindre mulig hvitvasking av penger. Du kan kun overføre til og fra  copy trading kontoen din fra dine egne private kontoer

Historisk avkastning vil alltid være opplyst, og du kan studere all historikk for hver eneste copy trading portefølje detalj før du bestemmer deg for å investere.

Det er normalt sett ikke noen maksimal grense for hvor mye en kan investere i de enkelte copytrading porteføljene.

Via copytrading-plattformen kan du sende epost til forvalteren, men det er ingen garanti for at du får svar. Men de fleste vil nok svare på spørsmål som måtte komme, eller på andre måter holde sine investerende følgere oppdatert.

Ikke uten at forvalter selv oppgir dette , eller at du på andre måter har informasjon om nasjonaliteten til din valgte copy trading forvalter.

Andre spørsmål?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg fortløpende.