Trading Roboter (algoritmer)

Trading-plattformen MT4, gjør det mulig å automatisk kopiere automatiserte trading strategier

Åpne Konto

Kopier

Få samme avkastning*

Bruken av algoritmebaserte trading-roboter, ofte kalt EA’s (Ekspert Advisers) har nærmest eksplodert de senere årene. Dette som følge at teknologien har utviklet seg og at ordreutførelsen nå er  veldig mye raskere enn tidligere (en kombinasjon av raskere tradingservere og bruk av VPS servere).

Det aller meste av denne typen trading foregår på MT4 plattformen til MetaQuotes som de siste 15+ årene har vært den globalt suverent ledende tradingplattformen. Denne typen trading blir naturlig nok mest benyttet i de mest likvide aktivaklassene på grunn av den ofte svært hyppige tradingen. Eksempelvis er valuta, indeks og råvarer (gull/sølv) veldig mye benyttet til denne typen automatisert trading.

Slik fungerer et PAMM-system

Utfordringen for folk flest her er at de ikke har tilstrekkelig erfaring, og, -eller kunnskap nok til å vite hvilken/hvilke EA’s de skal bruke. Den mest nærliggende løsningen for de fleste blir da typisk å (automatisk) kopiere de beste trading strategiene til andre, ofte profesjonelle tradere.

Dette gjøres som oftest via en såkalt PAMM-løsning, hvor det finnes en hovedkonto som investorer kan velge å kopiere. Hovedkontoen tar seg betalt via en «Performance Fee» basert på realiserte gevinster (high water-mark).

Et PAMM-system lar en hovedkonto styre flere underkontoer.

Populære roboter

Robotene (trading-algoritmene) nedenfor er tilgjengelig via nettmegleren Skilling via en såkalt PAMM-løsning. Robotene nedenfor er noen eksempler på trading algoritmer som hvem som helst kan kopiere mot å betale et såkalt suksess honorar (performance fee). Husk alltid at tidligere resultater aldri er en garanti for fremtidige resultater.

VI benytter her den uavhengige leverandøren FX Blue til å presentere løpende resultater fra kontoene som du finner nedenfor.

Strategi 1 (FXtradeGS)

Algoritmisk strategi i MetaTrader 4. Performance fee 30%.

Strategi 2 (fxtradehob)

Algoritmisk strategi i MetaTrader 4. Performance fee 30%.

Slik kommer du i gang:

1. Åpne konto hos Skilling med BankID her
Skilling er en nettmegler med Skandinaviske røtter og som er regulert og under tilsyn både i Europa og på Seychellene. Skilling tilbyr MetaTrader 4 og PAMM-løsninger. Norsk kundeservice. Risikoadvarsel: 82% av ikke-profesjonelle taper penger når de selv handler med denne leverandøren.

Merk at det også er mulig å kopiere en strategi med demo-konto dersom du risikofritt ønsker å teste ut en strategi.

2. Åpne en MetaTrader4 konto hos Skilling
Klikk helt øverst til høyre i plattformen, og deretter «Add Account», velg MT4 som plattform. Kontovaluta må være USD.

3. Sett inn penger på MT4-kontoen

4. Send en mail til support@skilling.com med følgende tekst:
«Jeg ønsker å kopiere **strateginavn** med min MT4-konto, **Kontonummer for din MT4 konto**. Suksess honorar / Performance fee er **Performance fee som strategien har**.

5. Signer (Docusign) fullmakten du får tilsendt på epost

Noen viktige punkter:

  • Du kan kopiere en eller flere strategier som passer din risikoprofil
  • Det er ingen Bindingstid, sett inn, -og ta ut penger når det passer deg
  • Du sitter i samme båt som forvalter og har forsikret deg om at forvalters interesser er sammenfallende med dine.
  • Nå kan du se og følge handler og utviklingen løpende på din egen konto.
  • Skilling har norsk kundeservice
  • Du kan teste ut en strategi med demo-konto

Risikoadvarsel

Informasjon du finner på vår nettside skal ikke tolkes som investeringsanbefalinger. Valuta og CFDer omsettes på margin og innebærer muligheten for økonomisk tap. Det er en mulighet for at du kan tape hele eller deler av investeringen, og du bør derfor ikke investere penger du ikke har råd til å tape. Du bør være oppmerksom på alle risikoene knyttet til handel på margin og søke råd fra en uavhengig rådgiver hvis du er i tvil. Ved å registrere en konto erkjenner du at vi ikke gir finansiell rådgivning eller investeringsrådgivning og at du tar en beslutning om å benytte valgte tjenester for egen risiko. Copytrade.no tar ikke ansvar for tap som oppstår som et resultat av handelssignaler, programvaretjenester eller informasjon om valuta og CFD-relaterte produkter på dette nettstedet. Informasjonen som gis er utelukkende for informasjonsformål og ikke ment som rådgivning av noe slag. Tidligere resultater er aldri noen garanti for fremtidige resultater. Copytrade.no kan ikke under noen omstendigheter holdes ansvarlig for direkte eller indirekte tap som oppstår som følge av bruken av nettstedet copytrade.no.

*minus performance fee. Tidligere resultater er ingen garanti for fremtidig avkastning.