Kontoåpning – Steg for steg

Når du åpner konto hos Skilling, åpner du en tradingkonto hos et lisensiert Verdipapirforetak. Dette er strengt regulert og kan kanskje oppfattes som litt omfattende, men det tar likevel bare noen få minutter med norsk BankID. Behøver du hjelp eller har andre spørsmål, kan du kontakte oss her.

1.0 Åpne en Skilling konto her
Skilling er en nettmegler med Skandinaviske røtter og er regulert i Europa med godkjent virksomhet i Norge fra det norske Finanstilsynet.

Risikoadvarsel: 76% av ikke-profesjonelle taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren

2.0 Foreta et innskudd på din Skilling konto Det tilbys en rekke forskjellige måter å overføre penger til kontoen slik at dette vil for de aller fleste ikke by på noen utfordring. Kreditt-/debetkort, Paypal, Skrill og direkteoverføring via de aller fleste norske banker ved bruk av Trustly og Klarna (anbefalt) er de mest vanlige. Det er samtidig greit å merke seg at ens egne penger blir plassert på adskilte klientkontoer.steg-13.0 Åpne Skilling cTrader konto For å kunne starte med copy trading må man åpne en cTrader-konto (Trading-plattfomen heter cTrader). Dette i praksis bare for å tilgjengeliggjøre copytrading-funksjonen.

Legg merke til at du da også må gjennomføre på en såkalt “Egnetshets-test” ihht regulatoriske krav. Denne dukker automatisk opp, og består av standardiserte avkryssnings-spørsmål som det tar et par minutter å fylle ut.

3.1 Åpne menyen: steg-1-33.2 Velg Kontoer: steg-1-43.3 Trykk på Åpne konto for cTrader: steg-1-53.4 Trykk deg igjennom spørsmålene for “Egnethetstest” (tar ca 3 min.): steg-1-63.5 På slutten av egnethets-testen, tikk av for Ja, og send svar: steg-1-73.6 Velg passord for din cTrader konto Det anbefales å bruke samme passord som på din ordinære Skilling konto. E-postadressen er forhåndsutfylt, og den samme som du benyttet ved åpningen av din Skilling konto: steg-1-8 3.7 Din nye cTrader konto er åpnet, og du åpner web-versjonen her: steg-1-103.8 Logg inn (kun første gang dette er nødvendig): steg-113.9 Du er nå inne på din cTrader konto. Kontoverdi og alt annet er eksakt det samme som på din vanlige Skilling konto. Det er kun utseende og noen funksjoner som er annerledes. Dersom man handler på den ene plattformen, vil det vises likt på den andre plattformen:  steg-124.0 cCopy – Copytrading

4.1 For å komme igang med copy trading, velger man “Copy” seksjonen her: step-13 4.2 Velg kontoen du ønsker å kopiere her: step-14Her kan man også studere statistikk og historikk osv.

4.3 Velg beløp du ønsker å benytte til å følge copy trading strategien. Trykk deretter på Start Copying: step-15 Merk deg eventuelle minimumsbeløp for den strategien du velger. Når du trykker Start Copying vil din konto automatisk åpne de aktive posisjonene til strategien (selvsagt justert for din kontoverdi), og du behøver ikke foreta deg noe ut over dette.

Du kan følge med på utviklingen i detalj ved å gå inn på copy seksjonen, eller du kan se Kontoverdi i Konto seksjonen på din Skilling konto: step-16 Legg merke til at man ser både Skilling Trader og cTrader kontoene her, som da har identisk informasjon. 4.4 Øke beløpet man kopierer med: step-17 Fyll ut beløp og trykk “Add funds”. Man kan her også minske beløpet og enkelt ta ut penger fra copy trading-kontoen.

Legg merke til at dine posisjoner da vil endres i størrelse automatisk, relativt til nye innskudd eller uttak. step-18 4.5 Slutte å følge en strategi/ta en pause: step-19 Trykk på denne “drop down” pilen, og velg Stop Copying. Da vil alle dine åpne posisjoner på copytrading kontoen lukkes automatisk, og gjenværende saldo/kontoverdi vil være tilgjengelig for uttak.

Ved uttak må du sørge for at du utelukkende overføre til kontoer som er dine egne da lovpålagt hvitvaskings reglement er slik at man kun har lov til å overføre mellom egne kontoer (om du sørger for å alltid ta pengene ut på samme måte som du satte de inn vil dette i praksis aldri kunne bli noe tema).

Trenger du hjelp?
Skriv inn kontaktinformasjonen din nedenfor, så tar vi kontakt fortløpende.