Kontoåpning – Steg for steg

Når du åpner konto hos Skilling, åpner du en tradingkonto hos et lisensiert Verdipapirforetak. Dette er strengt regulert og litt omfattende, men tar likevel bare noen minutter med norsk BankID. Behøver du hjelp eller har andre spørsmål, kan du kontakte oss her.

1.0 Åpne en Skilling konto her
Skilling er en nettmegler med Skandinaviske røtter og er regulert i Europa med godkjent virksomhet i Norge fra det norske Finanstilsynet.

2.0 Foreta et innskudd på din Skilling konto Det tilbys en rekke forskjellige måter å overføre penger til kontoen slik at dette vil for de aller fleste ikke by på noen utfordring. Kreditt-/debetkort, Paypal, Skrill og direkteoverføring via bank ved bruk av Trustly (anbefalt) er de mest vanlige. Det er samtidig greit å merke seg at ens egne penger blir plassert i adskilte klientkonti i banker hjemførende i Norge og Sverige. steg-13.0 Åpne Skilling cTrader konto For å kunne starte med copy trading må man åpne en cTrader-konto. Dette i praksis bare for å tilgjengeliggjøre copytrading-funksjonen.

Legg merke til at du da også må gjennomføre på en såkalt “Egnetshets-test” ihht regulatoriske krav. Denne dukker automatisk opp, og består av standardiserte avkryssnings-spørsmål som det tar et par minutter å fylle ut.

3.1 Åpne menyen: steg-1-33.2 Velg Kontoer: steg-1-43.3 Trykk på Åpne konto for cTrader: steg-1-53.4 Trykk deg igjennom spørsmålene for “Egnethetstest” (tar ca 3 min.): steg-1-63.5 På slutten av egnethets-testen, tikk av for Ja, og send svar: steg-1-73.6 Velg passord for din cTrader konto Det anbefales å bruke samme passord som på din ordinære Skilling konto. E-postadressen er forhåndsutfylt, og den samme som du benyttet ved åpningen av din Skilling konto: steg-1-8 3.7 Din nye cTrader konto er åpnet, og du åpner web-versjonen her: steg-1-103.8 Logg inn (kun første gang dette er nødvendig): steg-113.9 Du er nå inne på din cTrader konto. Kontoverdi og alt annet er eksakt det samme som på din vanlige Skilling konto. Det er kun utseende og noen funksjoner som er annerledes. Dersom man handler på den ene plattformen, vil det vises likt på den andre plattformen:  steg-124.0 cCopy – Copytrading

4.1 For å komme igang med copy trading, velger man “Copy” seksjonen her: step-13 4.2 Velg kontoen du ønsker å kopiere (f.eks. FX International) her: step-14Her kan man også studere statistikk og historikk osv.

4.3 Velg beløp du ønsker å benytte til å følge copy trading strategien. Trykk deretter på Start Copying: step-15 Merk at minimumsbeløp for denne strategien er NOK 10.000. Når du trykker Start Copying vil din konto automatisk åpne de aktive posisjonene til strategien (justert for kontoverdi), og du behøver ikke foreta deg noe ytterligere.

Du kan følge med på utviklingen i detalj ved å gå inn på copy seksjonen, eller du kan se Kontoverdi i Konto seksjonen på Skilling kontoen: step-16 Legg merke til at man ser både Skilling Trader og cTrader kontoene her, som da har identisk informasjon. 4.4 Øke beløpet man kopierer med: step-17 Fyll ut beløp og trykk “Add funds”. Man kan her også minske beløpet og enkelt ta ut penger fra copy trading-kontoen.

Legg merke til at dine posisjoner da vil endres i størrelse automatisk, relativt til nye innskudd eller uttak. step-18 4.5 Slutte å følge en strategi/ta en pause: step-19 Trykk på denne “drop down” pilen, og velg Stop Copying. Da vil alle dine åpne posisjoner på copytrading kontoen lukkes automatisk, og gjenværende saldo/kontoverdi vil være tilgjengelig for uttak.

Merk at om man overfører penger til Skilling-kontoen umiddelbart etter at denne er åpnet kan det da i en liten periode (ca 15 min) kun være mulig å maksimalt overføre NOK 20 000.

Dette da det rett etter kontoåpning pågår en verifisering av identiteten til kunden og mens denne pågår er det maksimalt lov til å allokere NOK 20.000 til kontoen.

For å unngå forsinkelser kan man da helt enkelt bare føre over ønsket beløp til Skillings norske klientkonto (9750.06.37033). Her er det ingen begrensninger mhp størrelsen på beløp. Merk da betalingen med din Konto ID.

Sørg videre for å utelukkende overføre fra kontoer som er dine egne da lovpålagt hvitvaskings reglement er slik at man kun har lov til å overføre mellom egne kontoer.

Trenger du hjelp?
Skriv inn kontaktinformasjonen din nedenfor, så tar vi kontakt fortløpende.