1000+ Kopierbare Porteføljer

Du kan til enhver tid velge blandt mer enn 1000 forskjellige kopierbare porteføljer hos Skilling. De forskjellige forvalterne vil naturligvis til enhver tid søke å gjøre det så bra som mulig da de trader med sine egne penger.

Det kan allikevel være veldig stor forskjell på kompetansenivåene til de forskjellige forvalterne som tilbyr sine copy-stratergier slik at det er en del ting du med fordel bør være oppmerksom på når du skal velge å kopiere en eller flere copy-porteføljer.

Noen copytrading tilbydere tillater at en knytter sin konto opp imot -og følger de som handler på såkalte copytrading demokontoer.

Dette er på ingen måte å anbefale da en veldig ofte opplever at de som forvalter disse copy trading kontoene rett og slett slutter å følge opp forvaltningen uten noen form for forvarsel da de ikke har noen reell egen-interesse av forvaltningen av disse copy trading kontoene.

Skal du kopiere en eller flere kontoer via copy trading må du alltid forsikre deg om at forvalter investerer egne midler og på den måten alltid er 100% motivert til å forvalte og levere god avkastning til seg selv (og dermed også til deg som copy trading følger).

Her kan det være lurt å se etter kontoer som investerer betydelig med egne midler, og kanskje også et stort antall copy trading følgere.

Videre vil det være å foretrekke at forvalter tar seg betalt ihht prestasjoner, -og ikke belaster de som kopierer med forvaltnings -honorarer ut over dette.

Du bør samtidig være oppmerksom på hvor lang historikk forvalteren har, da det gjerne er resultater over tid du er ute etter… 

Til slutt må det nevnes at det er en fordel (nærmest en forutsetning) å forsikre deg om at din copy trading konto har samme tillatt giring som den/de du kopierer.

Det vanlige for kontoer i EU/EØS er at maksimal giring er betydelig lavere enn hva som er normalen i de fleste andre vedensdeler. Om du har lavere giring på din konto enn den du kopierer bør du være oppmerksom på at du ikke alltid vil kunne kopiere alle handlene som gjøres og derfor heller ikke kan forvente å få samme avkastning.

Valg av portefølje(er):

  • Forvalters Historikk
  • Forvalters Egenkapital
  • Unngå å følge Demo-kontoer
  • Forvalter belønnes ved gevinst - ingen faste kostnader
  • Eventuelle minimums-innskudd

Hvordan komme i gang?

For å kunne kopiere en eller flere porteføljer kan du følge vår enkle steg-for-steg guide her. Har du spørsmål eller trenger assistanse under registreringen, kan du kontakte oss her.

Porteføljeinformasjon

Her kan du se hva de som kopierer de forskjellige porteføljene til enhver tid kan følge med på mhp posisjoner, verdiutvikling og historikk i de forskjellige porteføljene

NB: Widgeten nedenfor fungerer ikke for alle nettlesere. Ta kontakt med oss her om den ikke fungerer.